Έχουμε μόνο ένα στόχο..να δίνουμε αξία στην επιχείρηση σας..!!

 

 

 

mpconsulting


FOLLOW US @ SOCIAL MEDIA


facebooklinked1

 

 

 

 

 

Όνομα:
Tηλ:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Δείτε και εσείς τα νέα διαθέσιμα προγράμματα επιδοτήσεων:

_________________________________________________________

BUSINESS_crisis

Αντιμετωπίστε την κρίση στην επιχείρηση σας..

Η δύσκολη οικονομική εποχή που διανύουμε επιβάλλει νέες μεθόδους διοίκησης, ελαχιστοποίηση του λειτουργικού κόστους της επιχείρησης σας και όσο το δυνατόν πιο ευέλικτες ενέργειες marketing. Αναγνωρίζοντας τις νέες λοιπόν ανάγκες των ελληνικών επιχειρήσεων - σε οποιοδήποτε κλάδο - έχουμε, στην m.p. consulting αναπτύξει ένα νέο πακέτο υπηρεσιών για τη μείωση του λειτουργικού σας κόστους και ταυτόχρονη ενίσχυση της ρευστότητας της επιχείρησης σας...και φυσικά εξασφάλιση της επικείμενης βιωσιμότητας της!

+ περισσότερα

_________________________________________________________


 
 
We have 1 guest online

 

Business Consulting

Υλοποιούμε έργα σε όλους τους τους επιχειρηματικούς κλάδους με κύριο αντικείμενο τον επιχειρηματικό σχεδιασμό, τη χρηματοδότηση και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς εκάστοτε επιχείρησης που μας εμπιστεύεται, κ.α.

Στη διάθεση σας είναι επαγγελματίες με εξειδικευμένη τεχνογνωσία, υψηλή αναγνώριση στο συμβουλευτικό τομέα...και κυρίως επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία στην Ελληνική αγορά, που σας προτείνουν συγκεκριμένες λύσεις και όχι θεωριες!

Marketing


Σχεδιάζουμε, αναπτύσσουμε και εφαρμόζουμε ενέργειες marketing (εταιρική / προιοντική ταυτότητα, διαφημιστική καμπάνια, ενέργειες ενημέρωσης, κ.α.).

Διαδίκτυο
Σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε εφαρμογές για το διαδίκτυο ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης σας: e-shops, ιστοσελίδες, news portals, web marketing campaigns, SEO, κ.α. από εξειδικευμένους επαγγελματίες!