Έχουμε μόνο ένα στόχο..να δίνουμε αξία στην επιχείρηση σας..!!

 

 

 

mpconsulting


FOLLOW US @ SOCIAL MEDIA


facebooklinked1

 

 

 

 

 

Όνομα:
Tηλ:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
PDF Print E-mail
Πρόσφατη έρευνα του ΙΟΒΕ (2010) εκτίμησε ότι η ουσιαστική αξιοποίηση των έξυπνων συσκευών και των εφαρμογών τους από τις ελληνικές επιχειρήσεις θα προκαλέσει εξοικονόμηση πόρων έως και 3 δισ. ευρώ το 2020 ενώ σημαντικά θα είναι τα ωφέλη για τις ελληνικές επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που υιοθετούν αντίστοιχου αντικειμένου υπηρεσίες - π.χ. δημιουργία εφαρμογών για smartphones και tablet-pc.

Mε το πρόγραμμα "Ενίσχυση επιχειρήσεων για την ανάπτυξη και αξιοποίηση καινοτόμων εφαρμογών σε "έξυπνες" συσκευές κινητών επικοινωνιών και υπολογιστές ταμπλέτες (tablet-pc) - digi mobile" στοχεύεται η ενίσχυση των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται και στον τομέα της υγείας, προκειμένου να αξιοποιήσουν τα διάφορα μέσα τεχνολογίας αλλά και να διεισδύσουν σε νέο κοινό-στόχο, παρέχοντας νέες ψηφιακές δυνατότητες και υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Ειδικότερα, η δράση "digi mobile" αποσκοπεί στη:
 • μείωση του κόστους λειτουργίας & βελτίωση της παραγωγικότητάς μέσω υιοθέτησης των εφαρμογών (android, iphone applications, κ.α.) για κινητά τηλέφωνα που επιτρέπουν την άμεση πρόσβαση και αξιοποίηση της ενημέρωσης από οπουδήποτε.
 • παροχή ολοκληρωμένων λύσεων προσέγγισης υφιστάμενων πελατών αλλά και νέου κοινού με την αξιοποίηση των νέων λύσεων της τεχνολογίας και κινητής τηλεφωνίας
 • εξωστρεφή ανάπτυξη και βελτίωση του κύκλου εργασιών, πωλήσεων αλλά και των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Η δράση περιλαμβάνει 70% έως 90% επιδότησηγια την προμήθεια λογισμικού και έως 30% για τις λοιπές απαιτούμενες υπηρεσίες. Το πρόγραμμα είναι προς το παρόν σε επίπεδο διαβούλευσης και αναμένεται η προκύρηξη του εντός Ιουνίου.

 

Ειδικότερα, το πρόγραμμα θα μπορούσε να εξειδικευθεί για την κατασκευή εφαρμογών που εξασφαλίζουν:

 • online επισκόπηση των παρεχόμενων υπηρεσιών,
 • παροχή προσωποποιημένης πληροφόρησης,
 • διαχείριση ραντεβού από την πλευρά των ασθενών,
 • προσωποποιημένη ενημέρωση σχετικά με την πρόοδο των παρεχόμενων υπηρεσιών,
 • πρόσβαση σε φάκελο ασθενή,
 • διαχείριση ασθενών,
 • προώθηση παρεχόμενων υπηρεσιών / προιόντων αξιοποιώντας το γεωγραφικό στίγμα του χρήστη και υπηρεσίες destination management
 • ηλεκτρονικές πληρωμές,
 • εικονική ξενάγηση
Επιλέξιμοι για το πρόγραμμα αυτό επιδότησης - συγκεκριμένα στοιχεία θα καθορισθούν κατόπιν δημοσίευσης της σχετικής δράσης - θα είναι υφιστάμενες επιχειρήσεις - και από τον τομέα της υγείας - που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην ελληνική επικράτεια, έχουν ολοκληρώσει 1 τουλάχιστον διαχειριστική χρήση μέχρι την ημερομηνία υποβολής στη δράση. Επιπρόσθετα, οι επιχειρήσεις θα πρέπει να διαθέτουν κατ'ελάχιστον 1 εργαζόμενο και κατά μέγιστο 20 εργαζομένους με σχέση εξαρτημένης εργασίας.

Σύμφωνα με τη σχετική προδημοσίευση, οι προτάσεις που θα υποβληθούν θα αξιολογηθούν με διαδικασία first-in-first-served και για το λόγο αυτό αναγκαία κρίνεται η έγκαιρη ενημέρωση των αντίστοιχων επενδυτών.

Enquiry 
 
We have 2 guests online

 

Business Consulting

Υλοποιούμε έργα σε όλους τους τους επιχειρηματικούς κλάδους με κύριο αντικείμενο τον επιχειρηματικό σχεδιασμό, τη χρηματοδότηση και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς εκάστοτε επιχείρησης που μας εμπιστεύεται, κ.α.

Στη διάθεση σας είναι επαγγελματίες με εξειδικευμένη τεχνογνωσία, υψηλή αναγνώριση στο συμβουλευτικό τομέα...και κυρίως επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία στην Ελληνική αγορά, που σας προτείνουν συγκεκριμένες λύσεις και όχι θεωριες!

Marketing


Σχεδιάζουμε, αναπτύσσουμε και εφαρμόζουμε ενέργειες marketing (εταιρική / προιοντική ταυτότητα, διαφημιστική καμπάνια, ενέργειες ενημέρωσης, κ.α.).

Διαδίκτυο
Σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε εφαρμογές για το διαδίκτυο ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης σας: e-shops, ιστοσελίδες, news portals, web marketing campaigns, SEO, κ.α. από εξειδικευμένους επαγγελματίες!